Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany bezglutenowy 360 g (190 g) - KROKUS
    55,27 zł
    |
  2. Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    21,35 zł
    |
  3. Brzoskwinie bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  4. Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    12,38 zł
    |
  5. Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
  6. Chrzan tarty 180 g - KROKUS
    9,62 zł
    |
  7. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  8. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,50 zł
    |
  9. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,45 zł
    |
  10. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  11. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  12. Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
Strona
na stronę