Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Konfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS14,35 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Konfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS18,14 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO14,30 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Majonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO17,01 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL18,12 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)