Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Malina 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  2. Malina 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  3. Malina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  4. Miodowa truskawka BIO 260 g - SAD DANKÓW
    27,18 zł
    |
  5. Mus figowo - cytrynowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,89 zł
    |
  6. Mus morelowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,12 zł
    |
  7. Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    24,42 zł
    |
  8. Oliwki zielone bella di cerignola z pestką w zalewie BIO 350 g (180 g) - ALCE NERO
    25,20 zł
    |
  9. Pigwowiec 80 % z cukrem trzcinowym BIO 250 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  10. Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (130 g) - LA BIO IDEA
    21,16 zł
    |
  11. Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  12. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
Strona
na stronę