Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS21,09 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW21,47 zł|Manufacturer: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)