Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  2. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,71 zł
    |
  3. Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  4. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,46 zł
    |
  5. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,14 zł
    |
  6. Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,81 zł
    |
  7. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  8. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  9. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  10. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  11. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  12. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
na stronę