Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  2. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  3. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  4. Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  5. Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    14,81 zł
    |
  6. Karczochy w oleju BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  7. Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA
    11,48 zł
    |
  8. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  9. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  10. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA
    11,04 zł
    |
  11. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    10,71 zł
    |
  12. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
na stronę