Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Koncentrat pomidorowy BIO 4,5 kg - HORECA
    155,80 zł
    |
  2. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,91 zł
    |
  3. Majonez jajeczny 170 g - KROKUS
    12,01 zł
    |
  4. Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS
    15,43 zł
    |
  5. Mus morelowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,12 zł
    |
  6. Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    24,42 zł
    |
  7. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  8. Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    11,40 zł
    |
  9. Musztarda dijon BIO 350 g - BIOSTER
    11,53 zł
    |
  10. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  11. Musztarda łagodna BIO 200 g - BIOSTER
    8,11 zł
    |
  12. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
na stronę