Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
    10,20 zł
    |
  2. Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO
    14,30 zł
    |
  3. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  4. Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS
    15,43 zł
    |
  5. Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    16,49 zł
    |
  6. Mus morelowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,12 zł
    |
  7. Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    24,42 zł
    |
  8. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  9. Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    15,23 zł
    |
  10. Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    11,40 zł
    |
  11. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  12. Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    10,81 zł
    |
na stronę