Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET7,91 zł|Manufacturer: BIO PLANET - seria INNE
- Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS11,40 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Musztarda dijon BIO 350 g - BIOSTER11,53 zł|Manufacturer: BIOSTER (musztardy, majonezy, dressingi)
- Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda łagodna BIO 200 g - BIOSTER8,11 zł|Manufacturer: BIOSTER (musztardy, majonezy, dressingi)
- Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)