Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Sos pomidorowy z wołowiną BIO 200 g - ALCE NERO17,70 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS19,10 zł|Manufacturer: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)
- Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS21,09 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)