Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  2. Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    21,35 zł
    |
  3. Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    27,51 zł
    |
  4. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    21,61 zł
    |
  5. Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  6. Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  7. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  8. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  9. Karczochy w oleju BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  10. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)
    22,63 zł
    |
  11. Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    24,34 zł
    |
  12. Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    31,42 zł
    |
Strona
na stronę