Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Konfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  2. Konfitura z owoców dzikiej róży BIO 180 g - DARY NATURY
    17,25 zł
    |
  3. Konfitura z płatków róży 220 g - POLSKA RÓŻA
    45,38 zł
    |
  4. Konfitura z płatków róży 330 g - POLSKA RÓŻA
    50,52 zł
    |
  5. Konfitura z płatków róży BIO 180 g - DARY NATURY
    31,35 zł
    |
  6. Konfitura z żurawiny BIO 180 g - DARY NATURY
    19,62 zł
    |
  7. Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO
    14,30 zł
    |
  8. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  9. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  10. Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL
    18,12 zł
    |
  11. Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    16,49 zł
    |
  12. Majonez jajeczny BIO 370 ml - BIO BANDITS
    15,43 zł
    |
na stronę