Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  2. Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  3. Musztarda chrzanowa BIO 200 g – DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  4. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  5. Musztarda miodowa BIO 200 g - DARY NATURY
    9,83 zł
    |
  6. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  7. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  8. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  9. Musztarda z 6 przyprawami BIO 350 g - BIOSTER
    10,49 zł
    |
  10. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  11. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    9,42 zł
    |
  12. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
Strona
na stronę