Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  2. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  3. Majonez jajeczny delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    18,99 zł
    |
  4. Mus malinowy (70 % owoców) bezglutenowy BIO 225 g - ZWERGENWIESE
    17,18 zł
    |
  5. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  6. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
  7. Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    14,10 zł
    |
  8. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    9,42 zł
    |
  9. Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  10. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  11. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,29 zł
    |
  12. Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
Strona
na stronę