Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Sos pomidorowy papaya - chili (pikantny) bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  2. Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  3. Sos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  4. Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  5. Sos wegański bolognese bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  6. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
  7. Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,32 zł
    |
Strona
na stronę