Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    10,51 zł
    |
  2. Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  3. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  4. Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  5. Sos pomidorowy papaya - chili (pikantny) bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  6. Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  7. Sos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  8. Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  9. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    48,78 zł
    |
  10. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
  11. Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,32 zł
    |
Strona
na stronę