Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS20,52 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS15,65 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS20,52 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS15,00 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS22,12 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS10,95 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)